De Proosdij 
Gloednieuw wonen in het historisch stadshart

De Proosdij 
Gloednieuw wonen in het historisch stadshart

Karaktervol, hoogwaardig afgewerkt en turn-key

Met respect voor de geschiedenis en hedendaagse faciliteiten

De Proosdij
De Proosdij

Historisch mooi wonen in het hart van Zwolle

Onder de Peperbus en middenin het middeleeuwse stadshart. Deze locatie heeft alle ingrediënten voor een prettige en stijlvolle woonplek. Iets dat ze zeshonderd jaar geleden al wisten: Destijds had de Proost van Deventer hier zijn residentie.

Kleinschalig en stijlvol

De Proosdij maakt deel uit van het door Resido Vastgoed ontwikkelde project, bestaande uit 25 appartementen in totaal.

Dit project is verdeeld over twee complexen met een kleinschalig en stijlvol karakter: De Proosdij & De Pastorie. De Pastorie wordt inmiddels met plezier bewoond.

De huidige verhuur richt zich op De Proosdij.

De Proosdij

De Proosdij is nieuw gebouwd en bestaat uit 13 moderne, gasloze appartementen naast De Peperbus. Iedere woning beschikt over een eigen berging in het souterrain van het complex. Ondergronds is voor een afgesloten fietsenberging gezorgd.

Het complex en de appartementen zijn levensloopbestendig ontworpen.

De Proosdij beschikt over een gezamenlijke lift. Voor de bewoner van het penthouse appartement komt deze in de eigen woning uit.

De appartementen zijn volgens de laatste normen geïsoleerd, zijn hoogwaardig afgewerkt en worden sleutelklaar opgeleverd.

De ProosdijDe Proosdij

Rijke historie

Het pand naast de Proosdij is door de ontwikkelaar De Pastorie genoemd. Een subtiele hint naar het verleden, toen het pand dienst deed als de pastorie van de Onze Lieve Vrouwenkerk (Peperbuskerk).

Op deze plek wordt al sinds de vijftiende eeuw gewoond. Met De Proosdij wordt een nieuwe bladzijde aan de historie van deze sfeervolle plek toegevoegd. Wij hopen deze met jou samen in te luiden met de oplevering van het complex.

 

 

De Proosdij


Alles binnen handbereik

Wanneer je je deur uitloopt, opent de gezellige binnenstad van Zwolle zich meteen voor je. Op vrijdag en zaterdagochtend word je om de hoek verwelkomd door de geur van gebrande noten vanaf de markt. Een paar stappen verder en je voelt het zand van het stadsstrand van Zwolle onder je voeten.

Het is om het even in welke richting je loopt: De stad biedt je tal van mogelijkheden tot vermaak met haar theaters, musea, winkels, restaurants en terrassen op een steenworp afstand.

Wist je dat Zwolle een van de groenste steden van Europa is en recentelijk uitgeroepen is tot de beste fietsstad ter wereld?

Het geheel vernieuwde trein- en busstation tref je op loopafstand. Evenals een hoop vaste en flexibele werkplekken, waar je eenvoudig een zakelijke afspraak plant.

In de nabije omgeving bevinden zich verschillende stadsparken en de wateren die Zwolle omarmen bieden ruimte voor verkoeling en watersporten.

Kortom, alle voorzieningen die je je kan wensen voor een prettige, gezonde en veilige leefomgeving vind je binnen handbereik.

 

Planning

De Proosdij bevat 13 appartementen, waarvan de opleveringen in november 2022 wordt verwacht. Nadere informatie volgt via onze mailing. Geef je hiervoor via onderstaande button op.


Plattegronden en huurprijzen

De Proosdij

Inschrijven De Proosdij

Je kunt je interesse kenbaar maken door je op te geven voor de mailinglijst over dit complex.

Sleutelklaar en hoogwaardig afgewerkt

De appartementen in De Proosdij worden sleutelklaar opgeleverd met een nieuwe Bruynzeel keuken en een nieuwe badkamer. De vertrekken worden middels vloerverwarming verwarmd.

De keukens zijn voorzien van luxe inbouwapparatuur, inductie kookplaat, combi magnetron, vaatwasser en een koel vries combi. De badkamers hebben een wastafel en inloopdouche.

Een sfeervolle pvc visgraat vloer en in lichte kleur gesauste wanden maken het geheel af. Je kunt je woning direct betrekken!

Energiezuinig

De Proosdij is volgens de laatste normen geïsoleerd en voorzien van moderne installaties.

De aandacht voor duurzaam bouwen, het gebruik van dubbel glas (HR++) en vloerverwarming zorgen voor een prettig woonklimaat.

Sfeerimpressie De Proosdij