Volledig verhuurd:

De Proosdij & De Pastorie
Gloednieuw wonen in het historisch stadshart

Volledig verhuurd:

De Proosdij & De Pastorie
Gloednieuw wonen in het historisch stadshart

Karaktervol, hoogwaardig afgewerkt en turn-key

Met respect voor de geschiedenis en hedendaagse faciliteiten

De Proosdij
De Proosdij
De Pastorie
De Pastorie

Historisch mooi wonen in het hart van Zwolle

Onder de Peperbus en middenin het middeleeuwse stadshart. Deze locatie heeft alle ingrediënten voor een prettige en stijlvolle woonplek. Iets dat ze zeshonderd jaar geleden al wisten: Destijds had de Proost van Deventer hier zijn residentie. De Proosdij en De Pastorie zijn ontwikkeld door Resido Vastgoed en bestaan uit 25 appartementen.

De Proosdij

De Proosdij is nieuw gebouwd en bestaat uit 13 moderne, gasloze appartementen naast De Peperbus. Iedere woning beschikt over een eigen berging in het souterrain van het complex. Daarnaast is gezorgd voor een ondergrondese, afgesloten fietsenberging met fietslift. Deze is voor huurders van beide complexen te gebruiken.

De appartementen zijn volgens de laatste normen geïsoleerd, zijn hoogwaardig afgewerkt en worden sleutelklaar opgeleverd.

De Pastorie

Dit complex is volledig gerenoveerd waarbij het uitgangspunt de oorspronkelijke bouw van 600 jaar geleden is: Modern wonen in een historisch jasje.

De 12 appartementen zijn goed geïsoleerd en de authentieke details -zoals de prachtige granito vloer bij de entree- zijn bewaard gebleven of in ere hersteld.

De ProosdijDe Proosdij

Rijke historie

Het pand naast de Proosdij is door de ontwikkelaar De Pastorie genoemd. Een subtiele hint naar het verleden, toen het pand dienst deed als de pastorie van de Onze Lieve Vrouwenkerk (Peperbuskerk).

Op deze plek wordt al sinds de vijftiende eeuw gewoond. Met De Proosdij wordt een nieuwe bladzijde aan de historie van deze sfeervolle plek toegevoegd.

 

De Proosdij

Alles binnen handbereik

Wanneer je je deur uitloopt, opent de gezellige binnenstad van Zwolle zich meteen voor je. Om het even in welke richting je loopt: De stad biedt je tal van mogelijkheden tot vermaak met haar theaters, musea, winkels, restaurants en terrassen op een steenworp afstand.

Wist je dat Zwolle een van de groenste steden van Europa is en recentelijk uitgeroepen is tot de beste fietsstad ter wereld?

Het geheel vernieuwde trein- en busstation tref je op loopafstand. Evenals een hoop vaste en flexibele werkplekken, waar je eenvoudig een zakelijke afspraak plant.

Kortom, alle voorzieningen die je je kan wensen voor een prettige, gezonde en veilige leefomgeving vind je binnen handbereik.

Plattegronden De Proosdij

De Proosdij

Sleutelklaar en hoogwaardig afgewerkt

De appartementen in beide projecten worden sleutelklaar opgeleverd met een nieuwe Bruynzeel keuken en een nieuwe badkamer. De vertrekken worden middels vloerverwarming verwarmd.

De keukens zijn voorzien van luxe inbouwapparatuur, inductie kookplaat, combi magnetron, vaatwasser en een koel vries combi. De badkamers hebben een wastafel en inloopdouche.

Een sfeervolle pvc visgraat vloer en in lichte kleur gesauste wanden maken het geheel af. Je kunt je woning direct betrekken!

Duurzaam

De Proosdij is volgens de laatste normen geïsoleerd en voorzien van moderne installaties.

De aandacht voor duurzaam bouwen, het gebruik van dubbel glas (HR++) en vloerverwarming zorgen voor een prettig woonklimaat.

Sfeerimpressie De Proosdij