Peper Vastgoed
Excellent vastgoedbeheer

Geen omkijken naar reparaties, betalingen en huurcontracten?

Dankzij ons excellent vastgoedbeheer houdt u uw handen vrij.

Hoe groter uw vastgoedportefeuille, hoe meer er op u afkomt. Van het oplossen van storingen, vinden van geschikte huurders, het incasseren van huurgelden tot het afrekenen van servicekosten.

Het professioneel vormgeven en uitvoeren van vastgoedbeheer is belangrijk voor een gezonde portefeuille. Tegelijk is het tijdsintensief, vergt het specifieke kennis en software. Om uw aandacht op uw core business te kunnen blijven richten, loont het uw vastgoedbeheer te beleggen bij Peper Vastgoed.

Daarmee voorkomt u het risico achter de feiten aan te lopen, met onnodig kostbare gevolgen. Wij laten u graag de voordelen van excellent en proactief vastgoedbeheer ervaren.

Alles wordt geregeld. Wat er ook gebeurt.

Wij kennen de wensen van vastgoedeigenaren:

U wilt dat vastgoedbeheer professioneel en tot in de puntjes wordt geregeld. De communicatie hierover moet transparant en volledig zijn. Vervelende verrassingen en acute uitdagingen moeten tot het verleden behoren. U wilt volledig kunnen vertrouwen op een partner met visie die tijdig en proactief adviseert op basis van een gedegen plan.

Om dit te realiseren maken we de door ons beheerde panden volledig eigen. De staat van uw vastgoed en monitoring daarvan is een belangrijke factor om de waarde en uw rendement op peil te houden.

Vanwege het grote belang van goede software maken we gebruik van innovatieve software. Wij vinden dat naast wij, ook u tot in detail inzicht moet hebben in uw vastgoedportefeuille. Daarom bieden we onze opdrachtgevers een portaal waar u alle informatie kunt raadplegen op ieder gewenst moment. Van audit logboek, budgetcijfers, afrekeningen tot bezettingsgraad.

Wilt u snel schakelen? Binnen 48 uur regelen wij portefeuilles van particuliere en groeiende zakelijke beleggers volledig in.

In 3 stappen maken wij uw handen vrij

Stap 1- Inventarisatie

We maken graag persoonlijk kennis met u en uw vraagstuk. Een goede wederzijdse klik vormt de basis van een duurzame samenwerking.

Stap 2 -Data migratie

Voor goed vastgoedbeheer hebben we de juiste data nodig. We brengen uw portefeuille goed in kaart, zodat we met correcte gegevens werken.

Stap 3 - Informeren en beheren

Uw huurders worden tijdig ingelicht over uw beheerpartner. Daarna kunt u het vastgoedbeheer in goed vertrouwen aan ons over laten. Uit ervaring weten we dat dit wennen is. Gelukkig kunt u 24/7 bij alle relevante informatie.

Voorkom onnodige kosten en problemen

Groeit uw portefeuille of valt er kritische kennis weg? Dan volgen uiteenlopende uitdagingen elkaar snel op. De servicekosten moeten worden afgerekend, er komen huurders wisselingen aan en u wordt geconfronteerd met acute storingen in het weekend. U zult merken dat het een flinke kluif is om uw vastgoed nog zelf hoogwaardig te beheren.

Met Peper Vastgoed verbindt u zich aan de juiste partner om zorgeloos te kunnen blijven ontwikkelen en groeien.

Rust

Voor onze opdrachtgevers is het doorgaans even schakelen, maar we hebben begrepen dat het snel went. Als wij ons ontfermen over het beheer van vastgoed, ontstaat er voor u ruimte voor nieuwe kansen en investeringen. Tijdrovende en complexe werkzaamheden vallen weg. In plaats daarvan kunt u nu op uw eigen tijd online de stand van zaken doornemen in uw opdrachtgever omgeving. Vanzelfsprekend bespreken we dit ook graag persoonlijk met een kop koffie.

 

Vastgoedbeheer Zwolle

De rust van excellent vastgoedbeheer ervaren?

"Kennis van zaken mbt het beheer van vastgoed zodat wij ons kunnen richten op onze eigen expertise"

Resido Vastgoed

Resido Vastgoed

Peper Vastgoed verzorgt al ons financieel, administratief, commercieel en technisch beheer. Ze kenmerken zich door snel en persoonlijk, kort op de bal zitten. Er is voor onze klanten, onze huurders, snel duidelijkheid. Duidelijkheid welke als zeer prettig ervaren wordt. Wij hebben als eigenaar -door uitbesteding van het volledige beheer- een helder overzicht en korte lijnen met onze klanten.

Paul Bredewout - Eigenaar Resido Vastgoed

Resido Vastgoed
Zorgvastgoed Zwolle

GewoonZes

Als zorgorganisatie hebben wij Peper Vastgoed ingeschakeld voor het beheer van ons huurwoningenbestand. De samenwerking kenmerkt zich door een prettige, persoonlijke benadering. Afspraken worden nagekomen en er wordt meegedacht met de uitdagingen waar we in onze branche voor staan. Peper Vastgoed heeft de kennis van zaken mbt het beheer van vastgoed zodat wij ons kunnen richten op onze eigen expertise: de zorg.

Denise van Kempen - Teammanager GewoonZes

Zorgvastgoed Zwolle
Technisch beheer vastgoed

J. Poppen Klussenbedrijf

Het is heel prettig zaken doen met Peper Vastgoed. Als vakman is het voor mij belangrijk om een aanvraag zo feitelijk als mogelijk aangeleverd te krijgen. Met de hulp van een handige app kan ik direct zien wat er moet gebeuren en bij wie. De mogelijkheid om een foto te uploaden is hierin ideaal voor mij.

Peper Vastgoed is bijzonder goed bereikbaar. Korte lijnen en heldere communicatie zijn de dingen waardoor ik graag met Tjeerd en David samenwerk.

Eigenaar J. Poppen Klussenbedrijf

Technisch beheer vastgoed

Technisch beheer

Meldingen opvolgen middels de WocoApp
Uitvoeren van inspecties
Ad Hoc en periodiek onderhouds advies

Financieel beheer

Incasseren van huurbetalingen
Financiële afwikkeling van huurmutaties
Afrekenen van servicekosten

Administratief beheer

Indexeren van huurprijzen
Debiteurenbeheer en incasso
Maandelijkse eigenaars rapportages

Commercieel beheer

Vinden van geschikte huurders
Verzorgen van huurcontracten
Sleuteloverdracht en oplevering